perjantai 31. lokakuuta 2008

Lunta...

Tänään sitä satoi ensimmäisen kerran tälle syksylle... lunta! En ole lainkaan riemuissani.. Olen ihan selkeästi kevät-, kesä- ja syys-ihminen. Toki myös joulu-ihminen!

Pakko yrittää kuitenkin ajatella positiivisesti. Kun lumi on maassa; on paljon valoisampaa, ei tarvitse pestä koirien tassuja niin usein, voi poltella kynttilöitä iltaisin ulkona,..?..? En taida muuta keksiäkään, mutta onhan tuokin jo jotain!

Ehkä hautaudun kirjojeni pariin koko talveksi ja herään vasta keväällä, kun lumi on sulanut ja hiirenkorvat kurkistelevat puiden oksilta!


Jättiläisraparperikin on taipunut talven edessä..


8 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Meilläkin muksut olivat jo innoissaan lumileikeissä pihalla. Mä en saata edes katsoa ulos... pitkä ja kylmä talvi taas edessä. Mäkin voisin nukkua talviunta ja herätä ihanaan kevääseen toukokuussa :-)

Nanna kirjoitti...

Lunta on näköjään tullut teilläkin! Onneksi ei meillä vielä. Pihatyöt on nimittäin täysin tekemättä ja toivottavasti saadaan tänään tehtyä.

Hyvää Pyhäinpäivää!

Jantiina kirjoitti...

Hei Elina ja Nanna! Onhan Suomenmaassa muitakin ei-talvi-ihmisiä ;) Se on hyvä, kun lapset kuitenkin tykkää!

Tuosta em. listasta voin poistaa koirien tassujen pesemisen... olin unohtanut, että lumi tarttuu...

Pihatyöt jäivät kesken täälläkin, onneksi ensi viikolla kuulemma lumi sulaa pois :)

Oikein hyvää Pyhäinpäivää teille molemmille!

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Kiitos vierailustasi blogissani! Kylläpä kuulostaa mielenkiintoiselle teidän taannoinen vierailu länsinaapurissa:)
Vaihtaisin nämä vesisateet välittömästi pikkupakkaseen ja kuivaan, luntakin saisi tulla. Saa nähdä miten tänä vuonna käy.
Hyvää Pyhäinpäivää!

Minttu kirjoitti...

Hei!
Jostain tupsahdin tänne, en tiedä minkä blogin kautta tulin mutta jätän merkin vierailustani. Kiva blogihan täältä löytyi...
Hyvää pyhäinpäivän illan jatkoa!
Terveisin Minttu

Jantiina kirjoitti...

Aatulan äiskä; Kiitos! Kyllähän tähän talveen taas tottuu.. pakkohan se on! Ei auta, kuin kaivaa toppahousut esille ja lakata surkeilemasta... Aina se kuitenkin tulee yllättäen.. ;)

Minttu; Mukava kun tulit ja jätit vielä kommentinkin!!

Oikein mukavaa viikkoa teille molemmille!

Lina kirjoitti...

No jopas! En ole ehtinyt yhtään katsella uutisia ja säätietoja viikonlopun aikana, mutta näköjään lunta on jo paikoin tullut. Asutteko ihan pohjoisessa vai onko lunta jo muuallakin?
/Päivi

Jantiina kirjoitti...

Hei Päivi! Emme asu mitenkään pohjoisessa, riippuu tietysti mistä katsoo.. minun mielestäni pohjoinen alkaa jostakin Kemin yläpuolelta..

Kittilässä, joka ainakin on pohjoista, on kuulemma ollut jo pari viikkoa lunta ja pakkasta siellä oli muutama päivä sitten melkein 20!!! Hrrr...