keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Matkaväsymystä

Voisipa melkein sanoa, kuten joskus olen kuullut, että itku pitkästä ilosta... Nyt on nimittäin flunssainen ja väsynyt olo... Vaikka ei se matka kyllä mitenkään kovin pitkä ollut! Mutta; ensin kamala rumba, että saa kaiken siihen malliin, että voi edes lähteä... sitten vauhdilla paikasta toiseen... ja nyt olo on sellainen, että voisin vetää itseni wc-pöntöstä alas... Eikä tosiaan ehdi tässä sairastelemaan..

Jospa tämä menee pian ohi, kun ei heittäydy sohvan pohjalle (uskoo hän!)...


Huomasin aamulla, että tänään on Urmaksen nimipäivä, ruotsalaisten kalenterissa kai..? Urmas oli yksi ihana sonnipoika muutama vuosi sitten. Ajatus muistolleen tässä ystävän aikoinaan antaman synttärilahjan kera:


6 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Pikaista paranemista! Upeita tiloja alemmassa postauksessa ja komea prinssikin! Hauskaa nähdä hänestä tuollainen kuva, missä on ihan "taviksen" näköinen :-)

Jantiina kirjoitti...

Kiitos Elina! Olo on parempi kuin aamulla :)

Prinssi oli täydellinen yllätys! Kuulimme vasta silloin, kun ajoimme tilalle, että hän on paikalla. Vielä isompi yllätys oli, kun hän seisoskeli siellä pipo päässä ja farkut jalassa... En nyt tosin mitään extrahienoa odottanut, sentään navetalla olimme...

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Parempia vointeja! Jostakin kautta tänne sisään tupsahdin... ja voi miten teillä vaikuttaa olevan ihanaa eläimellistä menoa! =)

Jantiina kirjoitti...

Kiitos Anne! Toivottavasti löydät tänne uudestaan!

Marja Kristiina kirjoitti...

Lämpimät terveiset ja jaksun palaamista sinnekin!

Jantiina kirjoitti...

Kiitos Marja-Kristiina!! Voiton puolella ollaan.. :)