lauantai 4. lokakuuta 2008

Naputtelua

Täällä sitä taas naputellaan... pitäisi kyllä tehdä kaikkea muuta... Lohduttaudun kuitenkin sillä, että tämän jälkeen käyn uudella innolla kiinni pakollisiin töihin; etusijalla tällä hetkellä opiskeluun liittyviä kirjallisia töitä, maatalouden kirjanpitoa, papereiden mapittamista, tarkista sitä + tarkista tätä -hommaa ym. ym.

Tähän "naputteluun" juuri tällä hetkellä katson syylliseksi sateisen, hämärän päivän, joka pysäyttää lähes kaiken energiani.. sitä on siis pakko hankkia jostakin! Ja mikä sen vaivattomampaa, kuin tämä.. itsensä ilmaisu? ..ajatusten selkeyttäminen? ..kommunikointi toisten "naputtelijoiden" kanssa ja heihin tutustuminen? ..pelkkä ajankulu? ..vai mitä tämä on..? Olisi mukava tietää mitä blogin pitäminen kenellekin antaa! Että kommentteja; kiitos!! ;)

Opiskeluni on suoraan sanottuna venynyt ja venynyt, kuin joku.. piimä.. Veljeni ystävällisesti ehdottikin, että minun pitäisi hakea heti kerralla kaksikymmentä vuotta jatko-aikaa.. Yritän kuitenkin selvitä urakasta nopeammin... epäilen, että motivaationi putoaisi tuossa ajassa jo nollaan!

Olen yrittänyt asettaa itselleni houkuttimia opiskelujeni vauhdittamiseksi; valmistuttuani hankin uuden koiran (afgaanin!!! skotlanninhirvikoiran!!!), hankin hevosen (..siis, mikäli olen siihen mennessä oppinut ratsastamaan..), menen entisöintikurssille ja jollekin kielikurssille (italia, espanja, ranska...) jne.. Luulen kyllä, että paras kannustin houkuttimen sijaan olisi jokin uhka.. En vain ole keksinyt, mikä se voisi olla? Ongelmia on siis monenlaisia...

Neiti Paitaressun paita ei tahdo enää pysyä päällä, eli hän alkaa olla jo oma vauhdikas itsensä! Ulkoilua mister Duracellin kanssa on kuitenkin vielä rajoitettu, ettei toipumiseen tulisi takapakkia. Maanantaina on tikkien poisto vastaanotolla ja samalla pistetään pakolliset rokotukset. Pelkäämäni operaatio on sitten toivottavasti onnellisti ohi ja olemme heittäneet hyvästit rasittaville juoksu-ajoille...

kuvan alapuolella on osoite, jossa kävin vinkin perusteella, sieltä näitä löytyy;


Tämän kuvan myötä oikein mukavaa lauantaita kaikille!

Ei kommentteja: