sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Colorado

Kävimme eilen ensimmäistä kertaa Neiti Karvapään operoinnin jälkeen metsälenkillä, ihan pienellä sellaisella.

Lähimetsässä sijaitsee lasten ja heidän serkkupoikansa aikoinaan rakentama "kaupunki", Colorado. On jäänyt hämärän peittoon, miksi "kaupungille" on annettu nimi erään Yhdysvaltain osavaltion mukaan...

Kun katsoo rakennelmia, täytyy myöntää, että lapset olivat todella yritteliäitä ja taitavia. Kantoivat metsään lautaa ja nauloja ja pistivät pystyyn "kaupan" ja "hotellin"... Tein siihen aikaan kankaanpainantaa ja sain tilauksen t-paidoista, joissa oli lännenhatun kuva ja luki "Colorado".

Polun varressa oli kaupungin kyltti ja lapset pitivät joinakin kesäisinä viikonloppuina "kauppaa" auki. Lähistön kesämökkiläiset kävivät ostamassa limsaa ja karkkia...


kauppa;hotellin ovi on kadonnut.....lyhty kuitenkin on jäänyt..tikkaat olivat välttämättömät..


kaupan ovi lukittiin;myös tähystystorni löytyy;5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hieno! Itselläni oli pienenä vähän samantapainen metsämaja, mutten ikimaailmassa olisi osannut itse sitä tehdä, vaan isoisä rakensi sen.
Kyllä on lapset olleet ahkeria ja taitavia!

Nanna kirjoitti...

No kylläpä teiltäpäin löytyy hieno Colorado! Hauska nimikin vielä!

Jantiina kirjoitti...

Heips! Ihan omin käpälin lapset majat rakensivat! Meidän isoisä päinvastoin kanniskeli "hyviä" lautoja pois työmaalta... ;)

Sen verran korjausta postaukseen; yksi kaupungin perustajista huomautti "hotellin" olleenkin saluuna.. Hotelli ja sheriffin toimisto on jo purettu pois.. :)

Näitä jäljelle jääneitä olen vartioinut haukkana, ettei moinen kulttuurihistoria häviä ;) Katon korjaaja pitäisi hankkia, kun rakentajia ei enää kiinnosta..

Marja Kristiina kirjoitti...

Ihan käsittämättömän hienot viritykset paikallisessa Coloradossa! Hätä kai keinot keksii ja into korvaa muut puutteet. Ja aikuisenkin silmään näissä on lisäksi kaunista patinaa!

Mukavaa viikkoa!

Jantiina kirjoitti...

Hei Marja K! Näinhän se on! Mukavaa viikkoa sinulle myös!! ;)