perjantai 3. lokakuuta 2008

Paketit

Eilen illalla kävin hakemassa paketin kyläkaupastamme, joka toimii myös postina. Se oli se paketti, jota odotin kuin joulua... ja niin kuin joulupaketti se olikin! Kaikki oli pakattu kuin lahjat!! En heti raaskinut edes kaikkia avata..

Moni sen jo arvasikin, että Augustin Huvilan pakettihan se oli! Ja mitä sieltä löytyikään..?..sain viimeinkin valtaisaan kokoelmaani kirjan, josta olen uneksinut jo pitkään:

..ja mitä sisälsi tämä suloinen pakkaus?
..pienen kirjan, jota mahdolliset lasten...jne -lapset tulevat joskus tutkimaan, kunhan olen ensin tallentanut siihen perheen ihanimmat joulu-muistot:
..madonna karitsoineen sijoittui kynttilän viereen;Nämä ja monta muuta kivaa paketissa oli! Kunhan joulutavaroita saapuu puotiin lisää, pitänee naputella tilaustakin lisää...Tänään posti toi kotiin myös mieluisan lähetyksen! Liivialta tilaamani kortit!! Todella kauniisti pakattuna nekin;6 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Voi, miten hieno Noel-joulukirja. Liivian kortteja minäkin ihailin, vaikka en niitä tilannutkaan..
Hauskaa viikonloppua. toivottavasti Neiti Paitaressu toipuu vauhdilla.

Heta kirjoitti...

Ihanan paketin olet saanut! Minäkin ihastelin Hanniksen pakkaustyyliä, kun häneltä Jul-kirjan tilasin.

Kateudesta vihreänä vilkuilin kirjahyllyäsi. Siellä pilkotti monta lempikirjaani, mutta lähellekään kaikkia en omista-vielä!

Iloista viikonloppua! Vaikka työtäyteistä aikaa teilläkin lienee, meillä ainakin...:)

Jantiina kirjoitti...

Katilein! Kiva "nähdä" sinutkin täällä! Neiti on toipunut huimaa vauhtia, ihmettelen sitä joka hetki.. Maanantaina on tikkien poisto. Oikein mukavaa viikonloppua sinulle myös!

Heta! Kirjoja kertyy aivan huomaamatta... joku ns. järjen ääni kytkeytyy aivoissani pois päältä, kun saavun paikkaan, josta voi ostaa / tilata kirjoja... Hauskaa viikonloppua! Työntäyteistä täälläkin...

Sirkka kirjoitti...

Ihanaa , tiedän tunteen , kun saa itseleen jotain jota todella haluaa...Hannis osaa taitavasti pakata ja aina ilahduttaa tyylillään:) Kirjat ovatkin suosikkejani...aina ne vain "luen" liian nopeasti heti,,,no mut palaan aina uudestaan ja uudestaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ostoksia, minäkin olen ihastunut nuihin uusvanhoihin kortteihin:)

Karita

Jantiina kirjoitti...

Sirkka ja Karita! Kiitos kommenteistanne!! :)

On hyvä aina välillä "palkita" itseään jollakin ihanalla...