maanantai 13. lokakuuta 2008

Kiviä

Päivät ovat olleet työntäyteisiä. Eilen otin vähän vapaata ja ajoin ystävän luo. Hänellä oli ratsastustunti varattuna ja menin mukaan katselemaan. Koska hevosia oli vapaana, pääsin kokeilemaan kouluratsastusta. Olihan erilaisempaa kuin lännenratsastus! Huomaa etenkin nyt seuraavan päivänä.. eräät lihakset kipeinä ;)

Lännenratsastuksen ravissa ei kevennetä lainkaan, eilen löytyi siis uusia lihaksia.. Mahtaisiko kouluratsastus olla tehokkaampaa kuntoilua?

Tänään paistoi aurinko niin, että oli pakko päästä kunnon lenkille metsään, koirat ja kamera mukana. Kaiken muun "hulluuden" (kissat, koirat, kirjat, ym...) lisäksi olen myös kivihullu.. Haluaisin raahata kaikki komeat kivet pihaan.

Meillä on metsän keskellä ihan oma kivinen paikka, nimeltäänkin se on Kivikangas. Koloineen, viiruineen ja erilaisine värisävyineen kivet ovat jotenkin niin iki-aikaisia ja kiehtovia. On mielenkiintoista ajatella, miten jääkaudet ovat muokanneet niitä. Irrottaneet peruskalliosta lohkareita, kuljettaneet, hienontaneet ja hioneet niitä niin, että ne ovat nyt lopullisessa muodossaan meidän silmiemme edessä.


3 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Onpa jykeviä kiviä. Kivet ovat kauniita, pidän niistä itsekin.

Marja Kristiina kirjoitti...

Kouluratsastus on uljas laji!

Juu, minusta voi jo hyvin ideoida joulua varten. Ihan koristelun asteelle en vielä uskaltaudu, muu perhe saisi hepulin :-/

Jantiina kirjoitti...

Kiitos kommenteista Arleena ja Marja Kristiina :)