torstai 1. tammikuuta 2009

Uusi Vuosi

Niin meni joulunaika ja vaihtui vuosikin. Vuodet vaihtuvat aina nopeammin ja nopeammin... jos miettii jotakin tapahtumaa, siitä on kulunut jo monta vuotta, vaikka tuntuu, että se olisi ollut ihan vasta... Johtuukohan se iästä? No ei nyt sentään!! ; )

Täällä vuosi vaihtui kamalassa myrskyssä, tuuli riepotteli puita ja rakennuksia niin, että ihme kun aamulla kaikki olivat pystyssä ja paikoillaan. Joka paikka on jään peittämää ja täytyy köpötellä äärimmäisen varovaisesti, ettei kupsahda nurin. Piipahdin eilen lähikaupungissa ja mutkainen tie sinne oli myös hyvin jäinen. Tässä alkaa jo toivoa oikeaa kunnon talvea lumineen päivineen, ettei tarvitsisi tasapainoilla tuolla ulkosalla.

Mahtaneeko kukaan enää tehdä uudenvuodenlupauksia? Itse en varsinaisesti luvannut itselleni tai kenellekään muullekaan mitään, kunhan ajattelin, että pyrin pitämään asiat ja itseni paremmin ajan tasalla! Minulle tyypillistä tahtoo olla se, että huomaan olevani aina jossakin liemessä, kaaoksen keskellä räpiköimässä... Haalin liian monta asiaa yhtä aikaa tehtäväksi ja mitäpä muuta siitä syntyy, kuin sekamelska!

Myös toinen vieno toivomus olisi, että oppisin ehtimään ajoissa kaikkiin paikkoihin, joihin pitäisi määrättyyn aikaan mennessä saapua. Sekin kun on niin tyypillistä minua, että olen myöhässä aina ja joka paikasta! Ja se raivostuttaa suunnattomasti sekä itseäni, että luultavasti myös kanssaeläjiä...

Näillä eväillä astuin tähän vuoteen ja toivon, että vuoden kuluttua voin vain ihmetellä, kuinka toivoton tapaus ennen olin... ; )

TOIVOTAN KAIKILLE LUKIJOILLE OIKEIN IHANAA JA POSITIIVISTA VUOTTA!


Miehen Sisko ilahdutti minua kauniilla havusydämellä;5 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Oikein ihanaa uutta vuotta sinullekin!

Krisse kirjoitti...

Kylläpä olet saanut kauniin sydänkranssin..
Hyvää tammikuun alkua..

Nanna kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta myös sinulle ja onnea lupauksien kanssa :D

Itse tein lupauksen katsoa mahdollisimman paljon telkkaria, addiktoitua sarjoihin jne.. On vasta ensimmäinen päivä ja missasin Piemonten hullun kokin jaksot vaikka olin päättänyt katsoa ne!
Syy tähän lupaukseen on se, että en katso lähes ollenkaan telkkaria ja nyt on korkea aika ottaa hyöty irti kaikista hienoista laitteista ja kanavapaketeista :)

Napsanakkeli kirjoitti...

Hyvää Uutta vuotta sinne liukkauden keskelle!
Niin ja kiitoksia siitä ihanasta pikku mökistä :)

Me tehtiin miehen kanssa uuden vuoden lupaus että ei syödä karkkia. Nooh, se on aika perinteinen meillä ja jossain vaiheessa vuotta sitten repsahtaa ja jouluna viimeistään syödään suklaata kuin viimeistä päivää :)

Jantiina kirjoitti...

Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista!

Nanna; Tuo onkin lupaus, jonka ehkä paremmin voisi pitää, kuin että "alan hyväksi ihmiseksi..." ;)

Napsanakkeli; Ole hyvä! ;) Niin kyllä suklaalupausten kanssa aina käy, on nähty...