sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Jouluvalmisteluja

Tämä on elämäni ensimmäinen joulunaika, kun olen monta päivää ennen joulu-aattoa melkein valmis. Ja se on pelkästään sairasteluni "ansiota". On ollut pakko jättää monia muita töitä tekemättä, kun ei kerta kaikkiaan ole jaksanut. Ainahan sitä kuitenkin siivoaa ja joulua laittelee ;) ! Ne toiset hommat eivät kylläkään katoa, luultavasti joulunaika meneekin sitten niiden kimpussa... Koti on siis siivottu, joulujuttuja esillä ja lahjat paketoitu. Kuusi nököttää vielä rappujen vieressä ulkona.

Teimme Miehen kanssa historiaa käymällä yhdessä jouluostoksilla! Sitä ei ole tapahtunutkaan naismuistiin! Aikojen alussa toki kävimme yhdessä, sitten alkoi pinna palaa puolin ja toisin, kun toinen halusi katsella ja toinen vain päästä mahdollisimman pian kassalle ja kaupasta ulos. Ei varmaan ole vaikea arvata kumpi tahtoi kumpaa... Olen kuullut runsaasti vastaavanlaisia juttuja. Päätin sitten jossakin vaiheessa, että teen yksin kaikki kodin hankinnat lahjoista, sisustuksesta, autosta ym lähtien ja se sopi mainiosti myös Miehelle. Hänellä on oma reviirinsä maatalouden puolella.

Kun nyt lähdimme yhdessä ostoksille, vaati se molemmilta runsaasti Asennetta. Jo automatka oli koettelemus, sillä Mies ajoi. Yleensä jos olen autossa, olen myös itse ratin takana. Nyt en yksinkertaisesti jaksanut. Yritin sitten keskittyä ostoslistaani ja olla huomauttelematta mistään mitään... Ihmettelen kyllä aina suuresti, miten Mies yleensä selviää automatkoista ilman minua! Sitten ensimmäisessä kaupassa minulla meinasi käämit alkaa kärytä, toinen osapuoli nimittäin hortoili jossakin ostoskorin kanssa... ajattelin sitten, että ehkä sitä Asennetta etsimässä... Loppujen lopuksi ihmeen hyvin ostosreissu meni! Mies jo ehdotti, että pitäisikö meidän käydä vielä toinen reissu ennen joulua, mutta sen kyllä jätän ensi jouluun... en luota sentään ylenmääräiseen tuuriin!

Huomenna käyn ihan itsekseni tekemässä loput hankinnat, sitten vielä pientä viritystä ja joulu saakin tulla.
10 kommenttia:

Lina kirjoitti...

Rauhallista ja mukavaa joulua sinulle!

Marja kirjoitti...

Kohtahan se jo onkin, joulu.

Kaunista, rauhallista joulua siis!

Heta kirjoitti...

Heh, ihana tuo teidän joulushoppailu;) Siinä oli hieman tuttuja piirteitä!:D

Rauhallista joulunaikaa!

Jantiina kirjoitti...

Päivi, Ilona ja Heta; Kiitos!

Ja Oikein Mukavaa ja Rauhallista Joulunaikaa teille kaikille! :)

leena kirjoitti...

Hyvää ja kaunista joulua!

Krisse kirjoitti...

Hyvää Joulupäivää Jantiinalle!

Jantiina kirjoitti...

Kiitos Leena ja Krisse! Joulu meni ihan mukavasti!

Oikein hyvää viikonloppua teille molemmille! :)

Krisse kirjoitti...

HYVÄÄ JA ONNELLISTA VUOTTA 2009 JANTIINALLE TOIVOTTAA VAARALAN KRISSE

Kati kirjoitti...

Moikkelis koikkelis! Vaihappa tuo blogini nimi Katin kätösistä ja uus osote. Ja hyvää tätä vuotta!

Jantiina kirjoitti...

Krisse; Oikein Hyvää ja Mukavaa Uutta Vuotta sinulle myös! Vieraillaan puolin ja toisin myös tänä vuonna ;)

Kati; Vaihdan toki, on ollut vähän hiljaista täällä blogirintamalla... Oikein Hyvää Uutta Vuotta!