perjantai 2. tammikuuta 2009

Synttärit - taas!

Tänään on ollut aihetta juhlaan; Mister Duracell täytti kolme vuotta! Kolme vauhdikasta ja tapahtumarikasta vuotta takana pienellä herralla! Näistä kaksi jälkimmäistä parhaan kaverinsa, Neiti Karvapään kanssa ja voin paljastaa, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita on riittänyt..

Kokoero ei ole kaveruksia koskaan haitannut, pienen kokonsa Mister D on korvannut moninverroin ketteryydellään. Vaikka Neiti on kohtalaisen ronski otteissaan, ei toinen ole alakynteen jäänyt. Tarpeen tullen on sisu kuohahtanut ja Neiti joutunut tarkistamaan käytöstään. Sitä on kuitenkin tapahtunut aika harvoin.

Lempinimet Törsti Töröttäjä ja Nappe Naapottaja kertovat Mister D:stä aika paljon. Toisinaa ajatuskuplan pään päällä miltei näkee... etenkin Tyttö lukee D:tä kuin avointa kirjaa. Siinä missä Neiti syöksyy päätäpahkaa tilanteisiin, D käyttää aivojaan ja osaa olla ovela. Lukemattomat hauskat hetket parivaljakko onkin järjestänyt. Jos nauru todella pidentää ikää, täällä erään pitäisi laskujen mukaan elää ainakin 176-vuotiaaksi...


Synttäreillä oli kakku;


ja sankari sai kortin;


Pari vuotta sitten;


5 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Voi mahdoton miten ihanaisia karvaisia olentoja.
Tuo kuva missä tassu kaulalla..on tosi suloinen...

Ja upea synttärikakku...

Ja jälleen kerran totean ,,kaksin aina mukavampi..

Jantiina kirjoitti...

Kiitos Krisse! Ne ovat ihania!!! Kakku oli Tytön taiteilema ja eipä oikein ehtinyt kuvaa ottaa, kun se oli popsittu jo parempiin suihin...

Napsanakkeli kirjoitti...

Voi ihanuus mikä kakku :) En oo ikkään omille koirille kakkua synttäreinä tehnyt mutta jos keväällä ilahduttaisin meidän ystäväpariskunnalla olevaa kasvattiamme/sijoituskoiraamme 1vee kakulla :) :) Ja tuo teidän kakkuhan oli suht terveellinenkin noin koiran näkökulmasta:)

Kati kirjoitti...

Onnea näin jälkikäteen pojulle! Minä taidan vielä tämän viikon sairastaa. Yöllä nousi taas lämpöä itsellekin, voihan öhkömönkiäinen!

Jantiina kirjoitti...

Napsanakkeli; Kiitos! Kaikki juhlapäivät kannattaa hyödyntää! Ei muuta kuin kakkua suunnittelemaan... ;)

Kati; Kiitos, välitän onnittelut! Ei voi olla totta, että kuumetta taas... Tämä on tosi tautista aikaa! Meillä Mies sairastaa, vaikka yleensä pysyy terveenä, kun muut kaatuvat petiin.