perjantai 23. tammikuuta 2009

Arkipäiväistä pakertamista

Viime aikoina ei ole tapahtunut mitään erikoista... tavallista arkipäiväistä pakertamista vain.. Uudet suunnitelmat työn suhteen pukkasivat yllättäen lisähommia.. mikä tietysti syrjäytti suunnitelmissa olleet.

Liesihomma on edennyt tilaamisvaiheeseen, kun sitä ei varastosta löytynyt. Hintaa kysyin parista liikkeestä ja toisessa liesi oli 300€ halvempi! Ei tarvinnut miettiä kannatanko pikkukaupungin liikettä vai haenko isommasta ja halvemmalla, hintaero oli tarpeeksi suuri. Muutama kattila on pitänyt myös hankkia, kun kaikki entiset eivät toimi induktioliedellä. Löysin ihania kattiloita aika edullisesti, eläköön alet!!

Tällä viikolla on pitänyt käydä parinakin päivänä hoitamassa työasioita isomman kaupungin virastoissa ja samalla tuli katsastettua pikavauhtia muutaman liikkeen aletarjonta. Vaatteet eivät nyt jostakin syystä kiinnostaneet, vain sisustus- ja kippo-osastot vetivät puoleensa... Harmitti kyllä suunnattomasti, kun oli niin järjetön kiire! Stockallakin oli KAIKKEA IHANAA!! Kauppakeskuksen pienessä sisustusputiikissa piipahdin myös, kädet vain käänsivät autonrattia siinä kohden moottoritien rampille, siitä huolimatta etten ollut edes aikonut ehtiä siellä käymään... Elämä on ihmeellistä! ;) Mukaan lähti pari Linumin tyynynliinaa ja muutama Morning Mist -tuoksukynttilä, alesta nekin!

Opiskelut ja hevosharrastus ovat olleet kokolailla paitsiossa tänä talvena. Se harmittaa tavattomasti!!! Mietin jo tosissani jätänkö opiskeluhomman sikseen ...mitä järkeä?! En edes uskalla ajatella mitä kaikkea on rästissä! Talven sairastelu kaatoi koko hienon aikataulun ja parin kuukauden kuluttua alkaa emojen poikima-aika... ja se on sitten kyllä menoa... ei ole pariin - kolmeen kuukauteen juuri eroa yöllä eikä päivällä.. Ja sen jälkeen kuluu viikkoja voimia keräillessä, eikä siihen ylimääräistä puuhaa kaipaa...

Tuunausosastolla on myös hiljaista, suunnitelmia kyllä on pää täynnä; uusi.. siis VANHA televisiokaappi pitäisi löytää ja toinen pienempi kaappi myös... Vaikka tässä miten kiire nyt on, tuunaukseen on ihan pakko järjestää aikaa sitten kunhan kaapit löytyvät!! ...on nimittäin jo mielenterveydestä kyse.. ;)
Lopuksi kuva-arvoitus; mikä kuvassa oleva tumma möhkäle on? Tämä näky kohtaa minut joka aamu ja usein päivälläkin, kun tulen yläkerrasta alas.. Kaikki koiranomistajat arvaavat kyllä! ;)

8 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Hyvää viikonloppua...
kiva möhkale rapujen alapäässä---

arleena kirjoitti...

Mitä näkevätkö silmäni oikein, onko sinulla tuolla takana kukkakuvassa iso ja muhkea korallikaktus.Ihailen kovasti ko kasvia, yritän kasvattaa omiani isoksi.

Ensin luulin kissaihmisenä, että se on kissa, mutta koiraihmisellä on tietysti koira, joka vahtiikin hyvässä paikassa yön yli. Ei pääse kukaan yllättään yläkerrassa olevia.

Kesäkukka kirjoitti...

Pakko kommentoida, kun tuo Neiti Karvapää näyttää niin samalta kuin minulla oli joskus Neiti Takku.
Hän oli sekarotuinen; commondorin ja nöffin sekoitus. Ja nimensä veroinen ;)

Hyvää viikonloppua!

Jantiina kirjoitti...

Krisse; Kiitos! Sinulle myös :)

Arleena; Kyllä se on korallikaktus, n.20v ikäinen. Oikein kestävä ja helppo, viihtyy tällaisellakin poropeukalolla, joka ei muista kovin usein kastella ;)

Kesäkukka; Tämä minunkin Neitini on tällä hetkellä vähän takku... harja ja kampa ovat pöydänkulmalla odottamassa... kuten myös sakset..

Napsanakkeli kirjoitti...

Koiraihmisenä hyvinkin hoksasin tuon "möykyn" :) Ja ne takut: niitä ei meijän laumassa esiinny (kiitos labbisten lyhyen karvan!!) mutta irtokarvoja on sitäki enemmän... nää on näitä koirien mukanaan tuomia "varjopuolia"...

Onks sulla paljon rästissä koulujuttuja? Tiedän tasantarkkaan fiiliksen kun ei millään jaksaisi kiinnostaa koulutehtävien teko mutta kun pinnistää loppuun vaikka väkisin niin ah, sitä oloa kun kaikki on valmista!!

Aatulan Äiskä kirjoitti...

No Karvapäähän se siellä rappusilla nukkuu, ihana! Mulla kova "vauvakuume", ajokoiran pentu olisi hakusessa Almalle kaveriksi. Saa nähdä löytyykö sopiva yksilö meidän perheeseen.
Rapsutukset ja mukavat viikonloput

Jantiina kirjoitti...

Napsanakkeli; Niinpä... koiria on vaikka minkälaisia ja joku täällä valitsee aina kaikista karvaisimmat versiot.. afgaani, bouvier... ja sitten tuskailee turkinhoidon kanssa. No, bouvier tosin huomattavasti helpompi kuin afgaani, jolta ei voi katkaista karvaakaan saksilla... ;)

Kursseja on vielä suorittamatta muutamia ja sitten monta osittain suoritettua, mikä on suunnattoman ärsyttävää... Kyllä odotan sitä päivää, että tämä loppuu.. Opinnäytetyö on kuitenkin jo tehty!

Aatulan äiskä; Minua vaivasi myös valtaisa koiravauvakuume vielä syksyllä, nyt tuo on vähän laantunut... Eräs perheenjäsen oli myös hankkimassa koiraa, mutta sekin hanke siirtyi... :( Toivottavasti löydätte sopivan!! Kyllä minäkin vielä, kunhan elämä vähän rauhoittuu...


Oikein mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa teille kaikille! :)

Kati kirjoitti...

Minulla olisi sinulle jotain blogissani! Ja neiti Karvapäähän se siellä...