sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Tunnustus

Vasta vähän aikaa sitten sain tunnustuksen ja nyt taas!! = ) Oikein isot kiitokset Katille!!! Tunnustukset ja muut kehumiset tuovat aina hyvän mielen! : )Tämän tunnustuksen haluan välittää eteenpäin Elinalle ja Nannalle, joiden blogeista löytää aina jotain mielenkiintoista!

Täällä on kevät ehkä himppusen verran lähempänä, ainakin kamalat yöpakkaset toivottavasti menneitä! Pari yötä sitten oli vielä yli 20 miinusastetta HRRRR...., nyt vain neljä. Eilen päivällä oli tosi lämmintä, siis kurakelit odotettavissa... Ei kiva sekään, mutta kyllä sen kestää, kun tietää mitä on odessä :)

Oikein mukavaa ja keväistä sunnuntaita kaikille!

7 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus! Ilahduttaa aina :)

Ruusutapetin ihannetytöksi valitsin alemmasta jutusta Sade-ammun. Kauniiden luonnonkiharoiden vuoksi, hih. Lehmät on kyllä ihan älyttömän söpöjä otuksia!

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Onnea tunnustuksen johdosta, tuli oikeaan osoitteeseen.

Jantiina kirjoitti...

Kiitokset Nanna, kerron kyseiselle mammalle! ;)

Aatulan Äiskä: Öh.. (punastuu..)kiitos!!

Elina kirjoitti...

Kiitos muistamisesta, toit iloa sunnuntai-iltaan. Toivottavasti pahimmat pakkaset alkaisivat tosiaan olla ohi. Mukavaa alkavaa viikkoa :-)

Nicole kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta!
Ja niin sulosia "vauvojakin" olette saaneet ;).
Tänään lämpömittari on plussan puolella ja kevättä ilmassa!

Lina kirjoitti...

Onnittelut tunnustussateesta!

Piti muuten kysymäni onko ihan kaikilla teidän lehmillä oma nimi ja onko ne helppo erottaa toisistaan? Minun isovanhemmillani oli aikoinaan 20 lypsylehmää ja niillä oli nimet, mutta minä en oppinut tuntemaan kun ehkä viisi tai kuusi niistä.

Päivi

Jantiina kirjoitti...

Huset på landet; Kiitos! :) Täällä on eilen ja tänään satanut vähän räntää.. niinhän se on aina, ennen kuin kevät tulee.

Päivi; Kiitos! :) Kaikilla on oma nimi, myös kaikki syntyvät "poikalapset" saavat nimen. Nyt on E-vuosi, eli kaikki nimet alkavat E-kirjaimella. Kun joka vuodelle on oma kirjain, on helpompi muistaa, että milloin kukakin on syntynyt ja ketkä ovat saman ikäisiä. Netistä läytyy muutama sivu, jossa on eri maiden ihmisten nimiä ja koirien nimiä. Kasvit, paikkakunnat, järvet, joet ym. pitää myös aina tarkistaa, josko löytyisi sopivia nimejä...

Tosi monta emoa erotan ulkonäöstä ja osan korvanumerosta. Etenkin ne, jotka haluavat tulla rapsutelluksi. Kaikki eivät rapsutteluista tykkää, vaikka kuinka yrittää "kesytellä"... Jokaisella on oma luonteensa, niin kuin ihmisilläkin!