tiistai 17. maaliskuuta 2009

PositiivistaSelkeästi huomaa, että valon lisääntymisen myötä lisääntyy myös ihmisten positiivisuus. Kaikki ovat hyväntuulisia ja energisiä. Itse sain siivottua hirmuisen paperivuoren, joka on vaivannut koko talven. Kummallista, kun niitä aina kertyy! Olisi ihan yksinkertaista laittaa kaikki mappeihin samoin tein... Muutenkin on ollut oikein ripeä olo :) Viime viikolla saamani allergialääkkeet kuulemma väsyttävät, onneksi sitä ei huomaa, kun nappaa tabletin illalla. Vaikea sanoa, ovatko ne auttaneet... Olo on ihan ok, mutta lasken sen kyllä kevään ansioksi.

Eläinallergiasta en myöskään ole ollut huolissani, uskon vahvasti siedätyshoitoon! Siitä täytyykin pitää huoli, ettei tule katkeinta tässä kissa-koira-heppa-lehmä -ketjussa... ;) Syksyllä Nuorempi Poika suunnitteli koiran hankkimista, mutta asia jäi hamaan tulevaisuuteen siitä syystä, että Poika on niin paljon pois kotoa... Ei auttanut vaikka ilmoittauduin vapaaehtoiseksi ja ilmaiseksi päivä- ja yöhoitajaksi ja tarjouduin jopa ostamaan koiran... Jostakin syystä Poika oli sitä mieltä, että koira olisi sitten minun... PÖH! Nyt Vanhempi Poika harkitsee karjakoiran hankkimista! Hyvin koulutettuna siitä olisi paljon apua kesällä emojen kanssa. Mutta - kuka sen kouluttaisi... ja miten talvella, kun ei sitä sentään navetalla voisi kuljetella... Olen lukenut, että ainakin muutaman karjakoirarodun kanssa on ongelmia talviaikaan, kun niille ei ole tarpeeksi töitä. Navetallakin kyllä käytetään koiria, ihmettelen vain, että missä ne koirat sitten oleilevat vapaa-aikansa ja yöpyvät... Luultavasti jossakin muualla kuin keittiössä... Itse en kyllä sellaista koiraa halua, joka ei oikeasti kuulu laumaan! Kissa ja koira kuuluvat ihmisten pariin sisälle ja hepat ja lehmät talliin / navettaan ja ulos.

Ehdin jo tälle aamulle piipahtaa Katin blogissa ja siellä odotti Ihana Iloinen Yllätys! Oikein paljon kiitoksia Katille!!! Nyt vain miettimään, kenelle tunnustuksen antaisin eteenpäin... Paljon en blogeissa ehdi vierailemaan, oikeastaan todella vähän... Ja ihania blogejakin on useita...Uutta odotellessa hieman viimevuotista pääsiäistä;

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis tulppaani nippu, meillä kaupassa ei näkynyt valkoisia olisin niin halunut ostaa.
Hieno on myös pääsiäiskoristeesi.

Krisse kirjoitti...

Taas lukusilla täällä..hyvää tiistaita...
tulppaanit ovat niin kauniita...

Jantiina kirjoitti...

Kiitos Tia ja Krisse! Tulppaanit ovat niin keväisen raikkaita, onneksi niitä on melkein jokaisessa ruokakaupassakin saatavilla.