torstai 19. maaliskuuta 2009

Iloisia yllätyksiä

Pari päivää sitten kurkkasin Katin blogiin, ja siellä odotti iloinen yllätys! Oikein isot kiitokset Katille!!! Sait hyvän mielen myös minulle!


Haluan antaa tämän tunnarin eteenpäin Päiville, Napsanakkelille ja Krisselle. Paljon en ehdi blogeja seurailemaan, mutta nämä ovat aina ensimmäisenä listalla!

Toinenkin iloinen yllätys odotti Elinalta saadun arpajaisvoiton muodossa! Oikein paljon kiitoksia Elinalle näistä ihastuttavista puutarhakäsineistä!! Tuskin raaskin niitä käyttää... Ehkäpä joissakin siistimmissä töissä, kuten omenapuiden leikkaamisessa. Eilen huomasin pupujussi-paholaisen nakertaneen kaikkia kolmea omenapuutani! Koskaan ennen ei moista ole tapahtunut, ja en sitten ole viitsinyt puita edes suojata. Arvatkaas, suojaanko ensi talveksi! Onneksi kahdessa puussa nakerrukset ovat sellaisissa kohdin, että oksat poistamalla puut pelastuvat. Kolmas puu on kärsinyt kylmästä tai mistä lie.. jo muutama vuosi sitten, ja koko vartettu osa on tainnut siitä mennä. Tästä puusta olikin sitten järsitty koko runko ympäriinsä! Kunhan puutarha-aika koittaa, on suunta omalle luottopuutarhalle, joka kasvattaa perinteisiä kestäviä lajikkeita. Pupujussille oli kelvannut myös kirsikkapuiden oksat... MRRRRHH!!!
Täällä paistaa jo aurinko täysiä, kaunis päivä tulossa! Aurinkoista päivää teille kaikille!

3 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Oikein kaunis kiitos Jantiina tunnustuksesta. Ilolla otan sen vastaan.
Krisse kiittää...

Anonyymi kirjoitti...

Tunnustuksesta kiitän minäkin! Sellainen saa aina hyvälle mielelle. :)

Päivi

Jantiina kirjoitti...

Olkaatten hyvät Krisse ja Päivi! Olette tunnustuksen arvoisia!! :)