lauantai 15. marraskuuta 2008

TunnustusSain Krisseltä yllä olevan tunnustuksen! Olen siitä yllättynyt, liikuttunut ja erittäin otettu!! Tämä on ihan ensimmäinen tunnustukseni, enkä ole moista osannut kuvitellakaan saavani!!! Kiitän Krisseä tuhannesti ja liitelen onnessani pitkän aikaa :)

Tunnustus ei olisi voinut parempaan aikaan tullakaan, sillä mieli on ollut vähän apea... väsymyksestä, stressistä, talven tulosta... mistä lieneekään..

Loppuviikosta kävin kampaajallakin, että olo vähän piristyisi, ja letti lyheni sillä reissulla huomattavasti. Minulla on ollut melkein aina pitkät hiukset ja niistä sitä yrittää vieläkin pitää kiinni, vaikka ehkä järkevintä olisi leikkauttaa ihan lyhyeksi. En tosiaan ole 20vee, vaikka kuinka pitkä tukka päässä heiluisi.. No enpä kyllä välttämättä tahtoisikaan! Muutaman kerran elämäni varrella olen leikkauttanut hiukset lyhyeksi, eivätkä ole oikein kotoiselta tuntuneet.

Tulee mieleen oma mummini, jolla oli pitkät hiukset loppuun saakka, ohuet ja harmaat, mutta leikata niitä ei saanut.... Olenkohan sitten joskus samanlainen?

Katselin kampaamossa ihania peruukkeja, siinä olisi käyttökelpoinen ratkaisu tähän ongelmaan; muutama erilainen aina valmiina... Mielialan mukaan joku niistä päähän ja eikun menoksi! Tosi helppoa ja hauskaa!!

Tunnustuksesta puheen ollen; haluan itse antaa sen

Katille, joka on omalla esimerkillään innostanut minua kaikenlaisiin projekteihin (ja oikeassa elämässä potkinut persuuksiin, jos olen yrittänyt pahan päivän tullen jäädä paikoilleni nyyhkimään..)

Nannalle, jonka blogia on mukava seurata sen ihastuttavien juttujen ja hauskan kerronnan vuoksi

Elinalle, jonka blogia on myös mukava seurata, sieltä saa aina ihania vinkkejäkin

Marja Kristiinalle, jonka tekemiä juttuja katsellessa voi vain huokailla ihastuksesta

Elsalle, jonka blogin ihania, inspiroivia juttuja seuraan myös


Monia muitakin ihania blogeja olen huomannut olevan, aika on nykyään vain niin rajallista ettei kaikkia ehdi seuraamaan!


8 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Kiitoskiitos, olen iloisesti yllättynyt ja otettu... Täytyypä miettiä kenelle annan tunnustuksen eteenpäin, on niin monia inspiroivia blogeja!

Lauantaiterkuin,
Elsa

Elina kirjoitti...

Voi kiitos Jantiina tunnustuksesta! Piristit mukavasti sunnuntaiaamuani. Täytyypä katsoa osaanko jakaa eteenpäin :-)

Jantiina kirjoitti...

Elsa ja Elina; Olkaapas hyvät! Olette tunnustuksenne ansainneet!!

Marja Kristiina kirjoitti...

TOTTA KAI haluan ottaa tämän upean tunnustuksen vastaan!!! Supersuuret kiitokset, olen onskuna ja nöyränä huomionosoituksen edessä! Lämmin kiitos sinulle.

Nanna kirjoitti...

Tää täällä myös paukuttaa henkseleitä tunnustuksesta. ISO kiitos!! Yritän jatkossakin olla tunnustuksen arvoinen.

Jantiina kirjoitti...

Marja Kristiina ja Nanna; Olkaatten hyvät tekin! Henkselit paukkukoot!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kohta maalaukset aloittava Remontti-Kaisa alias känsäkämmen, heh... Kiitos mukavasta tunnustuksesta ja suurista sanoista. Potkiskellaanpas jatkossakin!

Jantiina kirjoitti...

Ole hyvä! Auts... ;)