perjantai 7. marraskuuta 2008

Joululehti-ilta

Nyt on se ilta vihdoinkin! Se, jota olen odottanut yli viikon!! Tänään aion vain lukea joululehdet kannesta kanteen ja saada ihania inspiraatioita ja onnellista oloa! En uhraa ajatustakaan millekään muulle asialle kuin joululle. Viikonlopun aikana aion myös askarrella havukranssin ulko-oveen. Eräänä yönä heräsin ja sellainen ajatus oli valmiina mielessä...

Viikko on ollut mieletön! Oli kokous, johon piti valmistella kaikenlaista, oli raportin tekoa ja esitystä ja kaiken huippuna tänään aamupäivällä tentti... mihin oli vaatimattomat kahdeksan kirjaa luettavana.. no ei nyt sentään kokonaan, mutta jokaisesta jotakin. Viime yö meni sitten aika tiivisti lukiessa... Mutta olen ihan tyytyväinen itseeni! Tentti meni... ei nyt ihan JESSS! mutta ok! kuitenkin ja olen nyt tässä perjantai-illassa, jota niin monta kertaa ajattelin, kun tsemppasin itseäni vauhtiin.

Hyvää perjantai-iltaa sinulle myös! ;)
7 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Tuo Lantliv on tosi ihana. Nappasin sen myös tällä viikolla mukaan ja olen sitä parina iltana silmät ristissä selaillut.

Odotan sellaista viikonloppua, että muu perhe poistuu ja saan rauhassa lukea lehtiä sekä kirjoja.

Hauskaa viikonloppua ja kunhan ehdit lehdiltä, blogissani on haaste ;)

Tuula kirjoitti...

Joululehtiä täälläkin selailaan ja haaveksitaan :) Tuo Lantliv vielä puuttuu, se täytyy käydä pikapuoliin hakemassa kaupasta.
Mukavaa ja rentoa viikonloppua!

Jantiina kirjoitti...

Nanna; Köpelösti kävi eilisen illan kanssa... parin sivun jälkeen olin unten mailla... en tajunnutkaan kuinka väsynyt olin.. Mutta tänään uusi yritys ja vähän päivällä jo vilkuilin; ihana on! Se on aina juhlaa, kun saa yksin puuhailla muutaman päivän! Kiitos haasteesta! Hetihän se piti käydä tsekkaan.. pitänee alkaa suunnitella, mitä voi paljastaa.. ;)

Tuula; Kiitos kommentistasi! Ihana nähdä aina uusiakin kasvoja!! Tulen vastavierailulle!

Marja Kristiina kirjoitti...

Lämpimät kiitokset!!!

Ja voi, joululehti-ilta kuulostaa aivan ihanalta! Suklaata ja punaviiniä myös käden ulottuvilla...?

Maltamme tuskin odottaa kranssin näkemistä!

Hannis kirjoitti...

Täällä yksi, joka juuri häipymässä peiton alle Lantliv-kainalossa. Hyvä lehti, ei voi muuta sanoa!!

Joulu-lehteä en ostanut, koska kaupan hyllyssä se ei tarpeeski houkutellut ja Nanna lupasi lainata omaansa.

Krisse kirjoitti...

Joululehtien lukeminen on minullakin tarkoitus joku ilta tehdä. Jotenkin ei ole vielä ollut inspiraatiota sellaiseen..
Terveisin Krisse

Jantiina kirjoitti...

Marja-Kristiina; eilen illalla vietin sitten oikeasti joululehti-iltaa, seurana tilkka viiniä ja pala juustoa.. ;) (suklaa on tällä hetkellä pannassa) Kranssin ainekset on hankittu, mutta tämä isänpv piti ensin viettää.. aikamoiset paineet iski, kun noin sanoit, että odotamme... ;)

Hannis; Lantliv on ihana, mutta Kotivinkin lehti ei ollut minun makuuni... sen sivuilta bongasin kuitenkin Joulupukin ihanan vanhan Volvon..

Krisse; Se tulee aikanaan, jokaiselle omaan tahtiin ;)