lauantai 26. syyskuuta 2009

Arvonnan tulos


Tyttö toimi onnettarena ja kulhosta nousi lappu, jossa luki; MINSKU! Onneksi olkoon Minsku! :) Lähetäthän nimesi ja osoitteesi sähköpostiini jantiina@gmail.com niin pistän palkinnon tulemaan. Kiitokset kaikille osallistujille ja kiitokset myös mukavista sanoistanne! Vaikka blogia kirjoittaa tavallaan huvikseen, on tietysti aina mukava saada kommentteja ja huomata, että toisiakin kiinnostaa omat ajatukset ja puuhailut.

Syksy on edennyt ihanan lämpimien ja aurinkoisten säiden merkeissä. Välillä on vähän satanut tietenkin, mutta sehän kuuluu syksyyn. Opiskelu on edennyt myös, sain tehtyä hyväksiluku-anomuksia edellisistä opinnoistani ja muutamia numeroita niistä ilmestyi jo opintorekisteriini. Tehtäviä on myös valmistunut aika mukavasti. Voisi jopa sanoa, että tunnelin päässä näkyy hieman valoa :D Olen keksinyt itselleni houkuttimen kevääksi, niin että on pakko tehdä töitä sen eteen, että sitten on aikaa... "porkkanaa" en voi vielä paljastaa, mutta jotain USKOMATTOMAN IHANAA se on :D

Kati oli muistanut minua jälleen! Lämpimät kiitokset ison halauksen kera! :D Palaan asiaa huomenna tai alkuviikosta. Pitänee alkaa miettiä paljastettavia asioita... ;)

Blogi-rintamalla on muiden kiireiden vuoksi ollut aika hiljaista, mutta sitähän tämä on; silloin kirjoitellaan ja lueskellaan, kun aikaa on!

4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Onnea voittajalle! Ja oleppa hyvä vaan, ajattelin piristää ahkeraa opiskelijaa, jotta jaksaa jatkaa aherrusta ja odottaa lopussa häämöttävää ihanuutta!

maano kirjoitti...

onnea voittajalle , hieno palkinto

Minsku kirjoitti...

SUURET KIITOKSET HIENOSTA ARVONTA-PALKINNOSTA, JOKA TÄNÄÄN SAAPUI! PÄIVÄN PIRISTYS:) "MINSKU KIITTÄÄ".

Jantiina kirjoitti...

Ole hyvä Minsku! Mukava kun tykkäsit :)