lauantai 7. helmikuuta 2009

Helmikuun eka viikko

Viikko on vierähtänyt tosi nopsaan, mutta paljon olen kyllä saanut aikaiseksi. Tästä kuukaudesta oli hyvät fiilikset jo ennen kuin se alkoi. Toivottavasti sama tahti jatkuu! Neiti Karvapää oli uhkaavasti muuttumassa Neiti Takuksi, mutta nyt ovat takut saaneet kyytiä ja seuraavaksi pitäisi suorittaa kotikutoinen trimmaus.

Opiskelurintamalla on tapahtunut vähän edistystä, tehtävää palautettu jne. Sain vähän tuuletellakin, viime viikon tentistä tuli täydet pinnat ja niitä oli vain kahdella =) Yksi pieni kaappi ja puusohva on maalattu ;) Esittelen niitä tuonnempana, kunhan saan "ompelijalta" postia. Sohvasta uhkasi kyllä tulla karvainen sellainen, käväisi nimittäin eräs neitokainen Karvapää siinä hieman pyörähtämässä maalauksen jälkeen... Bouvier on tunnetusti erittäin osallistuva koira!

Olin jo hetken aikaa etsiskellyt sopivaa pientä kaappia, kun muistin että ullakolla voisi olla sellainen. Sitä hakiessani löysin jotain muutakin mukavaa, nimittäin vanhat puolat... vai mitä lienevätkään nimeltään.. Mies arveli niitä käytetyn, kun lampaanvillasta kehrättiin rukilla lankaa. Puolia on kolme, yhdessä lukee Sofia, toisessa on kirjaimet AMB ja kolmannessa AS. Olisipa vähän kiinnostavaa tietää niiden alkuperäisistä omistajista!


Eräänä päivänä kaivoin sukset esille ja olen käynyt hiihtämässä jo useita kertoja. Mikä mieletön tunne, kun rehkii itsensä hikeen ja seisoo sen jälkeen kuumassa suihkussa! Talven sairastelun jälkeen se on luksusta! Toivottavasti näitä suksikelejä riittää vielä, vaikka en kyllä talvesta oikeasti yhtään tykkää...

4 kommenttia:

Lina kirjoitti...

Hiihtämään kaipaisin minäkin, harmi vain ettei ole omia suksia. Onneksi talvella voi harrastaa paljon muutakin ulkoilua.
Mukavaa viikonloppua/trevlig helg!
/Päivi

Jantiina kirjoitti...

Hej Päivi! Pienten lasten kanssa voi tosiaan puuhailla monenlaista ulkona talvella. Ehkä se hiihtämisen aika koittaa sitten myöhemmin! Oikein mukavaa sunnuntaita! :)

Krisse kirjoitti...

Voi kunm minä en saa noita puolia mistään..täällä niitä ei kirppareilla näy...

Jantiina kirjoitti...

Hei Krisse! Minä myös olen etsinyt noita kirppareilta, mutta eipä ole löytynyt. Yhdessä antiikkiliikkeessä oli esillä mutta ei myytävänä... Melkoinen yllätys oli, kun löysin omalta ullakolta!! Oletko sinä tutkinut varastot tarkkaan? ;)