perjantai 27. helmikuuta 2009

Vihreää

Kokeilin Picasaa ja tällainen syntyi;

Posted by PicasaNykyään kaikki keväisen vihreä saa hyvälle mielelle, mikä onkin tarpeen kurjan talven jälkeen. Versonvihreä lupaa uutta alkua tai entisen uudistumista.

Eilen oli englannin toinen tentti. Läpi se ainakin meni, vaikka siihen valmistautuminen tuntui aikamoiselta vääntämiseltä. Englannin ensimmäinen tentti ennen joulua meni epäilyksistä huolimatta ihan hyvin. Olen luullut hallitsevani tämän kielen suht ok, mutta kun eteen heitetään ammattisanastoa, niin sanakirja on ahkerassa käytössä. Osoitteesta http://www.ilmainensanakirja.fi/ on ollut iso apu. Sanat löytyvät huomattavasti nopeammin kuin kirjasta. Sain myös hyviä uutisia ensi kuukauden viidestä erillisestä tehtävästä. NIITÄ MINUN EI TARVITSE TEHDÄ! ..sillä olen aikanaan tehnyt ison projektityön ko aiheista! Pääsen ensi viikolla siis keskittymään täydellisesti tilastomatematiikan koukeroihin... Matematiikka on ollut aina lempiaineeni, niin että eiköhän tästäkin selvitä!3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Wau! Hyvä juttu nuo kouluhommat, hienoa, jippii! Alkaa häämöttää valmistuminen sullakin!!!

Kauniita vihreitä asioita. Hyvinpä olet ja nopeaan oppinut käyttämään picasaa.

Me lähdetään kohta Ouluun. Puuhuussissa pittää käyvä ainaskin... siis bauhaussissa. =)

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Hyvin näyttää picasa toimivan, ihania kuvia. Olen näet ihan tumpelo näissä tietsikkahommissa ja siksi tyydynkin täällä muiden aikaansaannoksia ihastelemaan.
Hyvää alkanutta maaliskuuta, toivottavasti tiedossa paljon aurinkoa!

Jantiina kirjoitti...

Kati; kouluhommien edistymisestä olen todella onnessani! Että tämä siis joskus loppuisi... ja voisi keskittyä taas johonkin muuhun ;) Tuo Picasa-kuva ei oikein vielä onnistunut, ylh. keskellä ei hyvä... Seuraavalla kerralla paremmin!

Aatulan Äiskä; täällä toinen tumpelo, aina kuitenkin pakosta jotakin hoksaa... ;)

Mukavaa alkanutta maaliskuuta teille molemmille!