maanantai 1. joulukuuta 2008

Sairaana

Tällä hetkellä epäreilua elämässä on, etten ole kunnossa! Pientä kuumetta, alilämpöä, nivelet kipeät ja turvonneet... ja se alkoi jo yli viikko sitten. Sinnittelin melkein viikon ja ihmettelin, mikä on kun veto loppuu.. Viime lauantaina sain raahattua itseni tohtorille; viruksen aiheuttamaa, on liikkeellä... tulehduskipulääkettä... Voihan pakana! Tässä olen sitten lojunut sängyn pohjalla jo - eikö siitä ole kuin pari päivää..?? Se kyllä tuntuu ikuisuudelta!

Olen lipittänyt tyrnimehua ja viinimarjamehua ja auringonhattu-uutetta ja jyrsinyt valkosipulia ja tehnyt ruotsintipoista (äidin poppakonsti) kääreitä raajoihini... Voisin vaikka seistä päälläni, kunhan se auttaisi paranemiseen - ja jos jaksaisin! Villakoirat juoksevat pitkin nurkkia, tiskivuoret kurkottelevat jo ikkunoista ulos, itse taidan kohta homehtua pedin pohjalle, neiti Karvapää on epätoivoisen näköinen, eikä tahdo lähteä Tytön mukaan lenkille... työhuonetta en uskalla edes ajatella... Maailma ei kertakaikkiaan pyöri ilman minua!! Niin korvaamaton näytän olevan ;) ..se vähän lohduttaa tässä pysähtyneessä olotilassa...

Pysykää terveinä!


Kuva tammikuu 2006, tällä hetkellä ei ole paljon lunta;


5 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Minäkin yskiä louskutan ja ropaan tukkoista nenää jo toista viikkoa, jos tieto yhtään lohduttaa.

Anna villakoirien juosta ja lepuuta rauhassa. Siivota ehtii sitten myöhemminkin!

Pikaista paranemista!

Krisse kirjoitti...

Pikaista paranemistä.. nyt on kovat flunssat liikkeellä Roppia ja kuumaa , kyllä se lähtee.

Voi miten ihana talvimaisema kuvassa.

Anonyymi kirjoitti...

Pistä pää tyynyyn ja ota mukava lehti/kirja käteesi ja lue tai haaveile. Välillä siemaiset lämmintä teetä tai mehua. Pistä villasukat jalkaan ja lämmin peite päälle. Kyllähän se tiukkaa tekee, että jaksaa vaan maata aloillaan, mutta ei se auta. Parempi olla muutama päivä aloillaan kuin kohta saada jokin pahempi jäkitauti ja toipua siitä viikkoja tai jopa kuukausia. Tsemppiä sinne sängyn pohjalle! Valtuuta tyttö keittiöhommiin. Jos lohduttaa niin villakoirat ei karkaa vaan odottavat kiltisti ja ehkä jopa hieman lisääntyvät... no huono vitsi. Pikaista paranemista! Taitaa olla viisain siirtää kyläreissuni teille ensi viikolle, että saat nyt huilata etkä ressaa siivouksilla, jookos?

Lina kirjoitti...

Paranemista sinulle! Syksy/talvi on varsinaista nuha-aikaa, meilläkin ollaan kipeitä.
/Päivi

Jantiina kirjoitti...

Kiitokset teille ihanille ihmisille; Nanna, Krisse, Kati ja Päivi

Olen sinnitellyt pedin pohjalla taas päivän, kun ei tämä tauti näytä muuten talttuvan... Eiköhän tästä vielä nousta!

Nanna ja Päivi; Paranemisia teillepäin myös!

Kati; Näin on! Soitellaan...