torstai 25. syyskuuta 2008

Lukemista

Tänään sain minäkin oman Jul-kirjani, samassa paketissa Vakre Hjem -lehden kanssa. Lisäksi tällä viikolla tuli kirjakerhon kuukaudenkirja. Kirjafriikin kirjahylly sai mukavasti täytettä.. :-) Olisipa jossakin vielä aikaa tilattavissa, jotta voisi syventyä nautiskelemaan ja inspiroitumaan näistä ihanuuksista;
kuka haluaa uusia tavaroita, kun vanhat ovat niin chic! ja sitä paitsi, niillähän on jo sielu;
Jul-kirjan kuvat ovat kuin sokerihuurrettuja;
Vakre Hjem-lehdessä on kylpy-teema, aika ylellistä;


Täytynee laittaa kirjat ja lehti kiltisti pöydälle ja annostella niitä itselle ikäänkuin karkkipäivän karkkiannoksina töiden lomassa.. Toisenlainen kirjapino tuntuu kaatuvan niskaan, ainakin yöllä unessa... Tehtävien deadlinet paukahtelevat umpeen ja aika on niiiin rajallista...

6 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Mikäköhän mua vaivaa, kun lukemattomien pino sängyn vieressä kasvaa. Läjässä on Jul-kirja ja uusin Vakre, Koti ja keittiö jne.. Ennen ahmin kaiken jo lähes postilaatikolta kotiin kävellessä.

Jantiina kirjoitti...

Hei Nanna! Niin tuttua... niin tuttua... ;-) sitä se tämä elämä toisinaan vain on..

Sinulla saattanut ehkä tuo metsurina olokin viedä mehuja..

Mutta, kun pimeät ja kylmät talvi-illat saapuvat, silloin ehkä ehtii käpertyä kynttilän valossa tutkimaan noita ihania opuksia!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Wau sulla riittää lukemista! kohta saan minäkin postissa oman Jul kirjani, tuota lehteä en vielä malttanut tilata mistään!

Jantiina kirjoitti...

Hei Anu! Mukava, kun tulit käymään! Tervetuloa toistekin ;-) Minäkin kävin kurkkimassa blogissasi. Ihania kuvia!

Elina kirjoitti...

Heippa! Tulin vastavierailulle. Kiitos piipahduksesta blogissani. Vanhan tavaran uusi koti on mainio kirja. Minulla on se kylläkin alkuperäiskielisenä, koska siinä on kauniimpi kansi :-) Baileyn pariskunnan verkkosivutkin ovat mitä ihastuttavimmat.

Jantiina kirjoitti...

Hei Elina! Kiva kun tulit!! Kiitti vinkistä, pitääpä käydä tsekkaan noita verkkosivuja!