lauantai 13. syyskuuta 2008

Lauantaina

Siivouspäivä. Ja vähän mööpeleiden siirtoa paikasta toiseen, ikäänkuin syysjärjestystä hakien. Tekee mieli ottaa esille meripihkanväristä, sammalen vihreää ja lämpimän ruskeaa ja ehkä hippunen oranssia.... Maalipensselikin houkuttaa, mutta se tulee kastettua yleensä johonkin valkoisen sävyyn. Yritän kuitenkin pitää näppini irti suuremmista projekteista, että saan pakollisia töitä tehtyä... tylsää!!

Vähän yli vuosi sitten remontissa talosta poistettiin yksi väliseinä ja keittiöni laajeni puolella. Ulkoseinästä ulkoseinään. Valo keittiössä saa nyt kulkea vapaasti koko talon läpi! Onnessani tästä "valaistumisesta" en ole laittanut edes verhoja keittiöön. Nyt olisi ehkä niiden aika. Valkoinen ohut pellavakangas odottaa ompelua ja uudet verhotangot paikoilleen asentamista.

Makuuhuone olisi seuraavana uudistusvuorossa.. sitten joskus. Tyyli vain on hakusessa... Se voisi olla samaa, mitä muualla kodissa tai poiketa täysin..

~~

olisiko se selkeää minimalismia..

kuva; Rakentaja.fivai ilmavaa, romanttista...

kuva; Messin Team

...vaiko vaaleaa kustavilaista...

kuva; Kruunukaluste


...ihanan rustiikkista ja lämpimiä sävyjä...

kuva;Toast


...vai pelkistettyä eksotiikkaa...

kuva; yle.fi


..tai vähän värikkäämpää eksotiikkaa..

kuva; Rakentaja.fi

5 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Moikka!

Mä olen harrastanut ratsastusta 10-vuotiaasta saakka, mutta nyt ollut muutaman vuoden tauko. Voi kuin vaan tässä olisi aikaa, että pääsisin taas jatkamaan tuota rakasta harrastustani..

Ihanan lajin olet valinnut :-)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!Vai siivoushommissa sinä vietit viikonloppua? Mööpleerasitko kodin uuteen uskoon? On ne nuo hevoset komeita otuksia. Meiän koiraotus oli eilen tosi "komean" näköinen emäntänsä kera, heh. Päästiin uimaan yhteen valtaojaan, yök. Mukavaa alkanutta viikkoa ja tsemppiä opiskeluiden aloitukseen!!!! Ai niin, kammariin ehdottomasti rustiikkia ;)

Jantiina kirjoitti...

Kiitti pirityksistä :-)

Hannis - olisi varmaan vähän helpompaa aloittaa ratsastus ihan nuorena.. tässä iässä tietää jo mitä kaikkea voi tapahtua.. mutta kyllä sitä vielä opitaan vaikka ja mitä!

Kati - ei nyt ihan uuteen uskoon. Pöytää alakertaan ja toista yläkertaan ja huoneesta toiseen, ikäänkuin pöytien vaihtoviikko.. Oli J-Poika kaverina!

Hevoset on! Ja koirat.. hih..

Rustiikkihan se on SE juttu, joskus kaipaisi vähän muutakin.. pitäisi kyllä sitten olla ihan toinen koti ja toinen sisustus.. Mutta harvallapa on! Täytynee pysytellä omimmassa, ei kyllästy niin pian!

Mukavaa viikkoa teille!

Sirkka kirjoitti...

Minä pidin ilmavaa romantista ja valkoista kustavilaista, molemmissa viihtyisin...
Siskoni pojan tyttö aloitti ratsastuksen kolme vuotiaana ja on nyt kahdeksanvuotias, joka päivä ratsastaa ja onkin siinä aika taitava. Oma heppa hänellä onkin.
Itse pidän eläimistä, täällä meillä lähellä on paljon lehmiä sekä lampaita, joita käyn aina silloin tällöin moikaamassa:))

Jantiina kirjoitti...

Hei Sirkka! Kiva saada uusi vieras tänne kommentoimaan! Tuossa "romanttisessa" kuvassa onkin meidän nykyinen sänky!

Lapset aloittavat uskomattoman aikaisin ratsastamisen, ja silloinhan sitä oppii kaiken nopeammin.