lauantai 22. syyskuuta 2012

Tunnustus ja kuulumisia


Sain Birch Hill's Farmin -N- :ltä tunnustuksen, joka teki minut erittäin iloiseksi. Etenkin kun en ole päivittänyt blogiani pitkään aikaan. Jospa tästä taas kipinä syttyisi.. Isot kiitokset tunnustuksesta -N- :lle!!! :) Valitettavasti myös minun blogien seuraamiseni ovat olleet nollassa, joten en voi tätä nyt kenellekään jakaa.. Olen tosi pahoillani siitä! Jos ja kun ehdin enemmän bloggailemaan, laitan tunnustuksen eteenpäin.

Runsaista sateista huolimatta on kesän ja syksyn aikana silloin tällöin myös paistanut aurinko. Kolmatta nurmisatoakin saatiin tehtyä ja viljat on kohta puitu. Hermoja on kyllä kysytty! Kun kesä oli aika kurja, tässä jotenkin odotti, että syksy olisi lämmin ja aurinkoinen. Mutta vettä on riittänyt edelleen ja ensi viikolle on kuulemma luvattu yöpakkasia. Toivottavasti ei kuitenkaan..

Kahtena edellisenä kesänä pihan hoito jäi aika vähälle ja tänä kesänä olen sitten saanut raivata melkoisia pusikoita. Maaperä on ilmeisen ravinteikas, sillä koiranputki ja nokkonen olivat vallanneet muutaman alueen lähes kokonaan. Puutarhalta tuli hankittua taas uusia pensaita ja melkein kaikki on jopa istutettu. Aika tuntuu kuluvan yhtä lujaa kuin aina ennenkin, toiveissa on kuitenkin saada loputkin ostokset maahan ennen pakkasia.

Vaikka jonkin ison urakan saa pois päiväjärjestyksestä, näyttää uusia ilmestyvän tilalle. Oma syy tietysti, kun pitää kaikenlaista puuhaa elämäänsä hankkia ; ) Tänä syksynä aloitin kauan haaveilemani ranskan kielikurssin! Je suis Jantiina.. siitä se lähtee ; )
Tänä kesänä porraspielessä tuoksuivat verbenat;..ja iki-ihanat pionit;Eräänä päivänä yllätin pienet sisiliskonpoikaset palvomassa aurinkoa;Osmankäämistä tulee aina lapsuus mieleen. Niitä kasvoi sukulaispapan talon takana, eikä niitä saanut ikinä poimia;Vanha ruostunut rautaesine metsässä - siinä on jotain kaunista;Tämän syksyn omenasato oli hyvin runsas;Ystävän mökillä kesä- ja syyskukat sulassa sovussa;
4 kommenttia:

tia kirjoitti...

Syksy tuli, mihin se kesä meni, niin nopeaan aika mennä huristaa. Teilläkin samanlaista omenien paljoutta kuin täälläkin.

Jantiina kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Tia! :)

Kesät kuluvat aina liian nopeaan.. Onneksi jokaisessa vuodenajassa on kuitenkin jotain hyvää :)

-N- kirjoitti...

Meillä omenasato näyttää jäävän huonommaksi kuin edellisinä vuosina. Hauskaa lukea jälleen päivityksiäsi :) ...itsekin kait pitäisi jaksaa päivittää....

Jantiina kirjoitti...

Kiitos kommentistasi -N- :)

Ihmettelin kyllä tätä meidän omenasatoa, kun kesäkään ei kummoinen ollut!

Kyllähän nämä blogi-jutut aina vaativat inspiraationsa ja myös aikaa. Päivitetään kun ehditään :)